Broşür

Broşür nedir?

Broşür, firmanızın, ürünlerinizin ve hizmetlerinizin tanıtımı için en başta gelen ve en yaygın kullanılan araçtır.

Tanıtmak istediğiniz noktaların tamamını bir broşürde tanıtabileceğiniz gibi ayrı ayrı da verme şansınız vardır. Broşürünüzün en baştan tasarımını yapabileceğimiz gibi, yaptığınız tasarımı baskıya hazır hale getirmek için grafik uygulamasını da yapabiliriz. Bunun yanısıra, tamamen baskıya hazır broşürünüz için size sadece matbaa baskı hizmetini verebiliriz.
Broşür çeşitleri nelerdir?

Broşürler hazırlanırken verilecek olan bilginin çokluğuna göre ebatlar tercih edilir. Tek sayfalık broşürler yapılabileceği gibi genel ürün tanıtımlarında çok sayfalı broşür de hazırlanabilir.
Broşür’de neler olmalı

Broşürde; firmanızın, ürünlerinizin ve hizmetlerinizin fotoğrafları, detay bilgileri, ürün fiyatları, kampanyalarınız gibi, satışa ve genel tanıtımınıza destek olacak bilgiler yeralabilir.

Broşür Hangi Amaçlarla Kullanılır?

matbaa firmaları ve ülkemizdeki diğer şehirlerin matbaa firmalarının şirketler için en fazla basımını yaptığı ürünler broşürlerdir. Broşürler çok yönlü matbaa ürünleridirler ve özellikle belirli ürünleri olan firmaların düzenli olarak basımına ihtiyaç duydukları matbaa malzemeleridirler. Kağıt tipi oldukça önemlidir.Broşürlerin basımları pek çok firma tarafından yılda en az iki kere yaptırılmaktadır. Bunun nedeni şirketlerin düzenli olarak piyasaya sürdükleri yeni ürünleri tanıtma gayesidir. Broşürleri yaygın olarak kullanan sektörlere örnek olarak giyim, yemek, takı ve mücevher, kişisel bakım sektörlerini gösterebiliriz.

Broşürün Özellikleri

. Matbaa baskı ürünlerinde boyutun önemi bir hayli büyüktür. Çok sayıda kişiye pratik şekilde hitap edebilmesi gerekçesiyle, broşürlerin en fazla tercih edilen matbaa ürünleri olduklarını söyleyebiliriz. Broşürlerde hedef çoğunlukla en popüler ve en önemli ürünlerin müşterilere yansıtılması ve bunu yeri geldiğinde 3d baskılarla da desteklemesi gerekir. Örneğin bir giyim mağazası kış giyim örneklerini bir broşür ile müşterilerine tanıtır. Bu sayede hemen hemen tüm kış ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunabilir. Broşürler, mağazaların girişlerinde kişilerin alımına açık şekilde taktim edilebildikleri gibi, internetten dijital broşür olarak da indirilebilirler. Broşürleri kozmetik ve benzeri ürünleri satan firmaların yılda 5-10 kere dahi basımını yaptırdıklarını görebilirsiniz. Bu noktada İzmir’de matbaa hizmeti açısından kaliteli bir firmayı tercih etmek de önem kazanıyor diyebiliriz.

Broşürün Özellikleri

Matbaa baskı ürünlerinde boyutun önemi bir hayli büyüktür. Çok sayıda kişiye pratik şekilde hitap edebilmesi gerekçesiyle, broşürlerin en fazla tercih edilen matbaa ürünleri olduklarını söyleyebiliriz. Broşürlerde hedef çoğunlukla en popüler ve en önemli ürünlerin müşterilere yansıtılması ve bunu yeri geldiğinde 3d

Broşürün Özellikleri

Matbaa baskı ürünlerinde boyutun önemi bir hayli büyüktür. Çok sayıda kişiye pratik şekilde hitap edebilmesi gerekçesiyle, broşürlerin en fazla tercih edilen matbaa ürünleri olduklarını söyleyebiliriz. Broşürlerde hedef çoğunlukla en popüler ve en önemli ürünlerin müşterilere yansıtılması ve bunu yeri geldiğinde 3d baskılarla da desteklemesi gerekir. Örneğin bir giyim mağazası kış giyim örneklerini bir broşür ile müşterilerine tanıtır. Bu sayede hemen hemen tüm kış ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunabilir. Broşürler, mağazaların girişlerinde kişilerin alımına açık şekilde taktim edilebildikleri gibi, internetten dijital broşür olarak da indirilebilirler. Broşürleri kozmetik ve benzeri ürünleri satan firmaların yılda 5-10 kere dahi basımını yaptırdıklarını görebilirsiniz. Bu noktada Konya’da matbaa hizmeti açısından kaliteli bir firmayı tercih etmek de önem kazanıyor diyebiliriz.

Broşür bir firmanın yaptığı işleri veya verdiği hizmetlerin tanıtımını yapmak için kullandığı en yaygın ve en ekonomik reklam araçlarından biridir.

Tanıtmak, sunmak istediğiniz ürünün veya hizmetin tamamını tek bir broşürde tanıta bileceğiniz gibi ayrı ayrı da tanıtma imkanınız bulunmaktadır… El ilanlarından farkı genellikle daha kaliteli kağıt kullanılması, renkli olması ve çok sayfadan oluşmasıdır.

BROŞÜR TASARLARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR ?

› Broşür hazırlanırken ilk olarak broşürün hedef kitlesini veya hedef kitleye verilecek olan bilgiye yada bilgilere dikkat edilmeli
› Bilginin içeriğine göre broşürün ebadına
› Broşür ilk görüldüğü anda renk ve yazı karakteri anlaşılır olması
› İlk bakıldığı anda hedef kitleye sunduğu hizmeti, ürünü veya bilgiyi direk on plana çıkaracak şekilde tasarlanmalıdır.

BROŞÜRDE NELER OLMALI?
Broşürde firmanın ürününün veya hizmetinin kısa ve öz bilgileri fiyatları kampanyaları ve firmanızın tanıtımına yardımcı olacak bilgiler olmalıdır.

KISA VE ÖZ OLARAK BROŞÜR ?
Profesyonel broşür tasarımı ve sorunsuz broşür basımı için hemen teklif iste butonuna tıklayıp bizimle iletişime geçebilirsiniz.